Beachflag er perfekte til at skabe blikfang

0

I min virksomhed tager vi på mange messer for at sprede budskabet omkring vores produkter og services. Her vil vi selvfølgelig gerne gøre opmærksom på os selv, og dette kan til tider være svært – især til store messer, hvor mange virksomheder deltager. Dog har jeg fundet en god løsning, som fungerer rigtig godt for mig og min virksomhed. Denne løsning indeholder beachflag, da dette er den perfekte måde at skabe blikfang på. De fleste virksomheder anvender blot roll-up bannere, og derfor er beachflag en god måde at skille sig ud fra mængden på. Det brandsikre materiale gør, at det er forsvarligt at bringe beachflagene inden døre, og de er supernemme at stille op og gøre klar.

 

Fanger opmærksomhed i øjenhøjde – både indendørs og udendørs

Efter min mening er det gode ved beachflag, at de er i kundernes øjenhøjde. Modsat flag i flagstænger, som hænger højt oppe i luften, kan kunden komme helt tæt på beachflagets budskab. Når vi ikke er ude til messer for at promovere os selv, anvender vi beachflagene udenfor. Vi stiller dem op ude foran virksomheden, således at forbipasserende og forbikørende bliver gjort opmærksomme på, at der er en virksomhed lige her. Vi har fået god respons på denne form for markedsføring, og vi vil 100 % fortsætte med beachflag.

 

Dog er det meget vigtigt, at man vælger beachflag i god kvalitet, da de ellers ser billige og uprofessionelle ud. Dette vil give den fuldstændig modsatte effekt og i stedet efterlade folk med et dårligt indtryk af virksomheden. Jeg har handlet beachflag hos Trykpriser.dk, og dette er en særdeles god samarbejdspartner. Kvaliteten af beachflagene er jeg yderst tilfreds med, og det er ikke sidste gang, jeg vælger at handle hos Trykpriser.dk. Hvis andre er interesseret i at indgå et godt samarbejde, kan deres hjemmeside tilgås her https://www.trykpriser.dk/beachflag.

Share.

About Author

Comments are closed.