Et anderledes familiebillede

0

Det var endeligt lykkedes for os at få samlet hele familien, og samtidig var vi heldige med vejret, så et familiefoto kom til verden ude i den store have. Blå himmel, grønt græs og smilende ansigter. Samtidig var der et, der blev rigtig godt, det var på højkant og ikke på langs, som den slags billeder normalt er.

Familieplakaten blev skabt

Jeg tænkte, at vi alle skulle have et eksemplar som minde, for ikke kun var det et rigtig godt billede, det var også en rigtig god dag, hvor der blev hygget og grinet hele dagen, og de smil hos alle, der var værd at bevare for eftertiden. Samtidig var det bare den perfekte gave til hver eneste af dem, der var med, men igen bekymrede formatet mig en smule. Det var ikke til glas og ramme.

Mine familiebilleder behøver ikke være som alle andres, og hos https://www.trykpriser.dk/ fandt jeg ud af, at jeg kunne få trykt vores billede som plakat i stedet for almindeligt billede. Det ville for mig gøre det til et endnu sjovere minde, for den slags ser man ikke så tit på væggene rundt omkring.

Gode priser og hurtig levering

Det, der overraskede mig mest, var dog, at det egentlig ikke kostede det helt vilde at få realiseret mine plakater, og da det samtidig blev leveret på rekordtid gjorde, at jeg kunne aflevere hver enkelt af dem til mine familiemedlemmer, mens den bedste fest stadig stod mere end klart i erindringen.

Jeg kan kun anbefale Trykpriser.dk. Om det er plakater af dine egne billeder eller andre form for tryk, så kan de levere et fantastisk resultat, og jeg ved, jeg selv vil bruge dem, skal jeg igen have trykt noget, lige som jeg kun kan anbefale alle andre, at benytte sig af deres ekspertise og indlevelse i dit produkt. Også hvis du som jeg ikke er erhvervskunde.

Share.

About Author

Comments are closed.