Flotte beachflag er god reklame for min sportsbutik

0

Som indehaver af en sportsbutik i en større provinsby har jeg ofte brug for tryksager til markedsføring af sportstøj, sportssko og andet tilbehør. Tryksagerne kan eksempelvis være flyers, som jeg deler ud til sportsarrangementer eller stævner, eller det kan være beachflag, som står og vejer flot på stævnepladsen. For nylig købte jeg beachflag til et orienteringsløb, der foregik i de grønne skovområder ved min by – Forårsløbet – og der deltog orienteringsløbere fra hele landet. Jeg havde besluttet mig for at købe nye beachflag til det pågældende arrangement, fordi det er en effektiv måde at reklamere for mine produkter udendørs. Beachflag er lette at transportere, og de er nemme at stille op på f.eks. en stævneplads eller parkeringsplads, og de kan monteres med krydsfod eller spyd, alt efter om underlaget er jord, asfalt eller et indendørs gulv. Jeg havde i forvejen gode erfaringer med Trykpriser.dk – en del af Grafisk Trykcenter – som har leveret flotte flyers til mig tidligere, og det er en meget professionel og erfaren leverandør af tryksager til gode priser. I deres store sortiment finder man også beachflag, og ved hjælp af en prisudregner på hjemmesiden, kan man straks se, hvad det koster, og hvor lang leveringstiden er. Man kan vælge mellem flere størrelser beachflag, og der er mange forskellige muligheder for at vælge en fod. Derudover kan man få hjælp til design ved at downloade skabeloner fra hjemmesiden. Jeg fik en rigtig god service hos Trykpriser.dk, og jeg fik leveret mine flotte beachflag for 14 dage siden. Sidste weekend blev orienteringsløbet afholdt, og jeg satte beachflagene op relevante stedet i forbindelse med Forårsløbet. Beachflagene var superflotte at se på og rigtig god reklame, som de stod der og vejede i vinden i friske farver og med min butiks logo på. Efter løbet fik jeg flere kunder i butikken, som var blevet lokket til af de flotte beachflag, og jeg vil bestemt anvende dem igen til det næste sportsarrangement eller stævne i byen.   

Share.

About Author

Comments are closed.