Flotte konvolutter med firmalogo sender professionelle signaler

0

Min mand og jeg ejer et byggefirma, og når kunderne henvender sig, er det mig som sender pristilbud til dem, ligesom det også er mig, der står for bogholderiet. I den forbindelse har jeg brug for forskellige typer af tryksager, bl.a. bruger jeg en del konvolutter i forskellige størrelser. Jeg har for nylig skiftet fra en anden leverandør til Trykpriser.dk, som er en del af Grafisk Trykcenter. Det er et utrolig professionelt, erfarent og serviceminded firma, hvor man virkelig får god rådgivning og kvalitetsprodukter. Jeg bestilte for nylig forskellige slags kuverter C5, C4, M65 og M5, som jeg bruger, når jeg sender professionelle forretningskonvolutter ud til vores kunder og samarbejdspartnere. Jeg har valgt at få trykt konvolutter i en flot lysegrøn farve med firmalogo på, som jeg sender ud til de kunder, der ønsker et godt tilbud på opførelse af nybyggeri. Derudover sender jeg regninger ud i hvide rudekuverter med vores flotte firmalogo på. Indimellem sender jeg også forskellig skrivelser – f.eks. en orientering eller en invitation – ud til vores kunder og samarbejdspartnere, og der har jeg behov for hvide kuverter ude rude med vores firmalogo på. Det var nemt at bestille konvolutter hos Trykpriser.dk, og takket være prisberegneren på hjemmesiden, kunne jeg med det samme se, hvad konvolutterne ville koste, og hvor lang leveringstiden ville være. Jeg har nu modtaget en stor sending af konvolutter, og jeg er rigtig glad for, at vi har valgt denne leverandør, for konvolutterne med vores logo er virkelig flotte og sender et godt signal om, at vi er en professionel og seriøs virksomhed. Prisen for kuverter er også rigtig god sammenlignet med andre leverandører. Derudover kan jeg godt lide, at kunderne med det samme kan se, at konvolutten er fra os, når de modtager den med posten – i stedet for en anonym og kedelig konvolut. Flere potentielle kunder, som har ønsket tilbud fra os på konkrete projekter, synes også, det er friskt, at jeg sender tilbud til dem i lysegrønne konvolutter.    

Share.

About Author

Comments are closed.