Flotte kuverter med eget logo

0

Som virksomhedsejer ved man, at det er vigtigt at give et godt indtryk til kunder og samarbejdspartnere. Dette kan gøres på forskellige måder, og efter min mening er tryksager en stor del af det. Her gælder det diverse ting såsom flotte og brugbare visitkort, overskuelige faktura-sæt, praktiske brevpapirer og pæne kuverter. Alle disse forskellige ting skal se professionelle ud og selvfølgelig have virksomhedens logo, navn og andre informationer implementeret. I første omgang prøvede vi selv at kaste os ud i at designe disse tryksager, men vi måtte hurtigt indse, at vi ikke havde kompetencerne dertil. Vi valgte derfor at indgå et samarbejde med Trykpriser.dk, og dette samarbejde er vi yderst tilfredse med.

 

Produkter i god kvalitet til gode priser

Vi har som sagt indgået et samarbejde med Trykpriser.dk, og i starten var det meget grænseoverskridende at overlade ansvaret til et andet firma. Tryksager anvendes jo i mange forskellige forbindelser, og derfor finder min virksomhed det særdeles væsentligt, at disse tryksager ser ordentlige ud. Da vi modtog vores produkter, kunne vi næsten ikke få vores hænder ned. Alt var som aftalt, og kvaliteten var virkelig god. Ydermere var priserne gode, og ofte kører Trykpriser.dk forskellige tilbud på diverse produkter. For nyligt købte vi eksempelvis kuverter med logo med 15 % rabat. Trykpriser.dk går skridtet videre for at give en god kundeoplevelse, og efter vores første køb hos dem har vi ikke anvendt et andet trykfirma.

 

Hvis din virksomhed selv laver tryksagerne, og I ikke er fuldstændig tilfredse med resultatet, kan jeg ikke anbefale Trykpriser.dk stærkt nok. De laver mange forskellige tryksager, og derfor kan man anvende firmaet til forskellige aspekter og dermed få et gennemgående tema for virksomhedens tryksager. Ydermere kan man købe reklameartikler med firmaets logo, kalendere, bannere, flag, skilte, selvklæb, tape og magnet – mulighederne er uendelige for at optimere virksomhedens image udadtil.

Share.

About Author

Comments are closed.