Gratis memoblokke er supergod reklame for mit rejsebureau

0

Jeg har i mange år arbejdet som rejseleder i Asien, og for et par år siden besluttede jeg mig for at starte mit eget lille rejsebureau op. Jeg arrangerer alt fra trekkingture, strandferier, yogaferier, retreats, kulturrejser og vandreture i mange spændende lande som Nepal, Sri Lanka, Thailand, Indien, Kina m.fl., og mit speciale er at skræddersy hver enkelt rejse, så kunderne får en oplevelse af, at det er deres helt unikke rejsedrøm, som går i opfyldelse, og at det bliver en uforglemmelig tur. Jeg reklamerer for mit rejsebureau både på min hjemmeside og med tryksager som eksempelvis flyers, som jeg bl.a. uddeler, når jeg deltager i rejsemesser. Derudover har jeg en stor stak memoblokke liggende på mit kontor i det indre København, og når jeg holder møder med mine kunder, så giver jeg dem altid en memoblok med mit firmalogo på som en gratis foræring. Jeg oplever, at kunderne bliver glade for det, og mange tager memoblokken med på ferien, fordi den er i et smart, farverigt design og praktisk at have med. Jeg har flere gange bestilt flyers og memoblokke hos Trykpriser.dk, som jeg er meget tilfreds med. Trykpriser.dk er en del af Grafisk Trykcenter, og i webshoppen finder man et stort sortiment til gode priser. Man kan nemt og hurtigt udregne prisen på eksempelvis memoblokke ved at anvende den effektive prisberegner. Jeg havde brug for rådgivning vedrørende design første gang, jeg bestilte flyers og memoblokke, og jeg fik god sparring og rådgivning. I det hele taget får jeg altid god vejledning hos kundeservice, når jeg henvender mig. Hos Trykpriser.dk kan man være sikker på altid at få leveret produkter af høj kvalitet, og når jeg anvender deres kvalitetsprodukter i mit firma, så sender det professionelle signaler til mine kunder om, at jeg tager mit arbejde seriøst for at give dem den allerbedste drømmerejse.

 

Share.

About Author

Comments are closed.