Mit firma har fået en stærk visuel identitet med konvolutter fra Trykpriser

0

For nogle måneder siden startede jeg mit eget catering firma, og i den forbindelse har det været vigtigt at opbygge en stærk visuel identitet. Når kunder og samarbejdspartnere modtager breve fra os, så skal det være tydeligt at se, at posten er fra os. Det var derfor vigtigt at finde en professionel leverandør af konvolutter og kuverter i forskellige typer: C5, C4, M65 og M5. Jeg gik på nettet og undersøgte udvalg og priser og fandt ud af, at trykpriser har et stort udvalg og gode tilbud på netop konvolutter. På hjemmesiden Trykpriser.dk kan man nemt se, hvor meget det koster at bestille f.eks. 500 eller 1000 stk. Takket være prisberegneren kan man nemt og effektivt indtaste, hvilken type kuverter det er, man ønsker, og så får man hurtigt prisen på den samlede leverance. Hos Trykpriser kan man få konvolutter med flotte firmalogoer, eller man kan vælge hvide kuverter, hvis man ønsker det.  

Nem prisberegner og højt serviceniveau

For mig er det vigtigt at have en leverandør, som leverer god kvalitet til billige priser. Det er også vigtigt, at jeg kan bestille konvolutter og kuverter i de mængder, jeg har brug for det, og at leveringstiden er kort. Hos Trykpriser har jeg oplevet at få en rigtig god vejledning i kundeservice, da jeg henvendte mig med mine ønsker omkring at få mit firmalogo trykt på konvolutter. Dermed var jeg også sikker på, at jeg fik leveret netop den type konvolutter, jeg havde brug for. Jeg er også glad for, at bestillingen foregår online, og at jeg får konvolutterne sendt til min firmaadresse, så jeg ikke selv skal bruge tid på transport, men kan koncentrere mig om arbejdsopgaverne. Nu har jeg et lager af forskellige konvolutter liggende på mit kontor, som passer til de forskellige breve, jeg skal sende ud til kunder og samarbejdspartnere, og jeg kan altid nemt bestille en ny leverance hos http://www.trykpriser.dk/kuvert.

Share.

About Author

Comments are closed.