Plakater til kampagnen

0

Når man har en virksomhed som min, har man altid brug for forskellige typer af tryksager. Først og fremmest er jeg glad for at have mine visitkort, som jeg og mine ansatte kan dele ud af til kunder, både her og når vi er ude til konferencer. Derudover er der selvfølgelig alle de tryksager, som man bruger til dagligt på kontoret. Det kan eksempelvis være memoblokke eller almindelige blokke til at skrive noter på – ja vi er stadig nogle tilbage som ikke tager noter på computeren. Derudover er der alle de sager vi bruger til bogholderi, som eksempelvis ringbind, hæfter og deslige. Alle disse ting anskaffer jeg mig hos https://www.trykpriser.dk/ fordi de har alt hvad jeg og mine ansatte har brug for. Det er virkelig en timesaver, når man kan bestille alt hos samme firma, og desuden har de virkelig favorable priser. I forhold til visitkortene har vi fast levering hver anden uge, hvilket virkelig er en god ting, da vi på den måde aldrig løber tør. 

For nylig havde vi i firmaet udviklet en kampagne, hvor vi skulle bruge nogle plakater til at hænge op rundt omkring forskellige steder i kommunen. Plakaterne var blevet designet af det kreative team, og var klar til at blive sat i produktion. Jeg ringede til trykpriser.dk, for at høre om det var et job de kunne klare – og det kunne de heldigvis. Vi snakkede lidt frem og tilbage, og vi fik lidt vejledning med på vejen omkring de praktiske rammer i forhold til fremstilling af plakaterne. De har simpelthen så god service, og jeg er virkelig tilfreds med at have dem som største samarbejdspartner i forhold til tryksager. De kan levere hver eneste gang, og jeg har altid været tilfreds med kvaliteten. Plakaterne blev præcist som det kreative team havde håbet, og kampagnen blev en stor succes. 

Share.

About Author

Comments are closed.