Sådan kom jeg i gang

0

For nyligt bestilte jeg fem beachflags i forbindelse med, at vores lille forretning skulle på marked, og vi skulle promovere vores lækre, hjemmelavede og økologiske produkter. Med beachflags på parkeringspladsen og ved vores stand fik vi skabt rigtig meget fokus på vores produkter, og det gav en suveræn omsætning. Vores bedste hidtil.

 

Vi skal bruge mere end det

 

Vores beachflags havde vi bestilt hos trykpriser.dk, for de kunne levere på rekordtid, og samtidig er de både miljømærket og ISO certificeret, som går godt i tråd med de bæredygtige produkter, vi fremstiller. Men et beachflag er ikke noget, der kan bruges til alt, hvad vi foretager os indenfor markedsføring, og vi var meget interesseret i at få vores navn yderligere frem. Lokalt til at starte med, for ja vi ved godt, at man skal starte i det små. Vi tror på vores produkter, og før du venter det, dukker de også op i nærheden af dig.

 

Det skulle være bæredygtigt og brugbart

 

Foldere er gode til rigtig mange ting, men ikke lige til vores produkter. Da jeg bestilte beachflags bemærkede jeg dog, at trykpriser.dk havde rigtig mange forskellige muligheder indenfor tryk, så jeg vendte tilbage for at kigge nærmere. Til vores næste happenings skal vi have gaveæsker med vores logo på, så alle kan se, hvem vi er, når folk går rundt med dem i hånden. De vil kunne rumme en lille blanding af udvalgte produkter, så de skal nok få ben at gå på. Resten skal markeres med manillamærker, som jeg tænker skal have et tryk, så det også kan bruges som fx et bogmærke. Det vil skabe godt fokus på vores mærke, og det vil hjælpe med at sprede vores navn endnu videre. Jeg har ringet og snakket med dem, og det kan sagtens lade sig gøre at lave det, jeg rigtig gerne vil have.

Share.

About Author

Comments are closed.