Skab opmærksomhed i lokalområdet med en god ide

0

Jeg driver et af de supermarkeder, der ligger tæt på gågaden i vores by. Der er noget særligt ved en mindre by, hvor alle kender den lokale uddeler, hvor vi prøver at skabe gode forhold for alt lokalt, og hvor jeg gør det ved at sikre lokale varer på vores hylder. Ingen by uden den årlige byfest, og vi skulle også have en stand.

 

Vind varer hos os

 

Der er konkurrence, men jeg ved, at min forretning er bedst. En god forretning kan dog altid gøre det endnu bedre, så jeg kom op med en idé. I vores stand skulle der være en idétavle. Her skulle alle borgere komme med forslag, der skulle hænges op til skue, og de bedste af dem inden for både ris og ros, ja de ville vinde præmier bestående af lokale varer. Det var bevist, at det skulle på en tavle og ikke i en lukket kasse, for med vores lækre varer på display og en tavle med fokus på os, det ville efter min mening få flere og flere til at kigge forbi. Tavlen havde jeg, men dem vi havde, de var ikke til nåle. Jeg skulle bruge en bunke post-its, kunne jeg se.

 

Jeg fandt dem på nettet

 

Nu er vores forretning ikke kendt for den gule farve, som post-its normalt har, så jeg skulle finde nogen, der passede bedre til det, vi står for. Her fandt jeg hurtigt ind på https://www.trykpriser.dk/, der hurtigt kunne levere post-its i en god størrelse, hvor der ville være plads til både logo, forslag og oplysninger om den enkelte, så vi kunne kontakte vinderne. Ikke nok med en hurtig levering, vi kunne få lige den farve, vi ville have, og samtidig var der fin plads til vores logo og adresse. Jeg valgte helt bevist en masse med 25 blade på, for jeg håbede også, at rigtig mange deltagere ville komme blokke i lommerne og bruge dem andre steder. Det endte med et blive mere end bare tavler med ideer. Hele vores telt var fyldt, det var en kæmpe succes, en der bliver gentaget næste år, hvor vores forretning er endnu bedre takket været de gode forslag, vi modtog.

Share.

About Author

Comments are closed.